MED VÅR TRIPPELGARANTI KAN DU VARA EXTRA TRYGG - 99.7% NÖJDA KUNDER
FÖR PERSONLIG SERVICE
08-40 02 59 70 ELLER E-POST
Det finns någonting särskilt med att sätta sin personliga prägel på produkter. Ett minne som
varar och en påminnelse som aldrig går ur tiden. Passa på att trycka din favoritlogga på produkten
som du väljer och ge mottagaren en alldeles unik upplevelse!

Våra vanligaste trycktekniker/metoder

Brodyr: Brodyr är en klassisk dekorationsteknik där tyg dekoreras med stygn i önskat mönster. Resultatet blir ett exklusivt och lyxigt utseende. Vid brodyr sys en logga eller text direkt på produkten och tryckmetoden passar vid märkning av bomull, polyester och fleece. Passar för tryck av textilartiklar. Max 12 färger.

Transfer: Vid transfer trycks motivet på ett papper och överförs sedan till produkten via en tryckmaskin med hjälp av värme och ett häftmaterial. Transfer är det mest vanligaste textiltrycket på marknaden och passar för märkning av polyester, nylon, bomull och non-woven. Passar för tryck av textilartiklar. Max 4 färger.

Gravyr/lasergravyr: Lasergravyr är en tryckmetod där ett märke bränns in i materialet på produkten. Vid lasergravyr används en laserstråle som etsar in motivet på produkten. Gravyr passa för märkning av metall, glas, keramik, trä, sten, papper, jeans, akrylglas, läder och konstläder. Passar för tryck av hårda produkter som exempelvis silikon, termosar, grillverktyg och knivar.

Screentryck: Screentryck är en tryckmetod där motivet överförs till en väv där tomma ytor förseglas. Färg pressas sedan genom väven och ger ett tydligt och skarpt tryck. Passar för märkning av polyester, nylon, bomull och non-woven. Max 5 färger för textilier och 4 färger för övriga material.

Tampotryck: Tampotryck är en indirekt tryckmetod där en tryckbärare i silikon används för att överföra färgen från en graverad metallplåt till produkten. Tampotryck passar för märkning av plast, glas, keramik, papper, trä och metall. Passar för hårda mindre artiklar/produkter, exempelvis termosar och vattenflaskor. Max 4 färger.

Vad kostar det då?

Priset varierar mellan produkt, antal och typ av tryckmetod. Kontakta oss för prisförslag och offert!
info@visauppskattning.se, alternativt 08-400 259 70
Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Till våra sommarprodukter