MED VÅR TRIPPELGARANTI KAN DU VARA EXTRA TRYGG - 99.7% NÖJDA KUNDER
FÖR PERSONLIG SERVICE
08-40 02 59 70 ELLER E-POST

VILL DU OCKSÅ VARA MED OCH SPRIDA GLÄDJEN TILLSAMMANS MED OSS? HÄNG MED PÅ VÅR TILLVÄXTRESA!

Glädje, gemenskap och kvalité sammanfattar hur vi arbetar på VisaUppskattning. Det viktigaste för oss är att möta våra kunders önskemål och behov, såväl idag som i framtiden. Därför ställer vi oss alltid frågan hur vi kan göra det bättre. Parallellt med ambitionen att leverera service i världsklass och överraska våra kunder, ser vi till att må bra och ha kul tillsammans - Livet handlar ju inte bara om gåvokort och expressleveranser!

VisaUppskattning är en arbetsplats med ett öppet samtalsklimat och en tillåtande kultur där vi ska trivas och utvecklas tillsammans. Här har alla möjlighet att komma fram med sin potential och personlighet. Det ska vara utvecklande och kul att vara en del av vår tillväxtresa.

Våra värderingar

BALANS I LIVET
Att vi gemensamt skapar förutsättningar för varandra att leva de liv vi mår bra av, såväl på som utanför jobbet. Vad balans i livet är betyder olika saker för oss alla, så låt oss skapa det tillsammans.

ALLT FÖR KUNDEN
Vi vill ge Sveriges Bästa Kundvård. Det gör vi genom att överraska och överträffa våra kundersförväntningar. Vi ger allt och lite till i alla sorters kundärenden och vill hitta glädjen i varje kundkontakt.

HUR GÖR VI DET BÄTTRE?
Vi nöjer oss aldrig! Vi älskar feedback och ställer oss alltid frågan ”hur gör vi det bättre?” Vi agerar, tar risker, provar, gör fel, gör om och gör rätt men framför allt lär vi av våra misstag och har kul tillsammans!

NÅGRA SKÄL ATT BLI EN DEL AV VÅR RESA
KARRIÄRMÖJLIGHETER

KARRIÄRMÖJLIGHETER
Här får du stora möjligheter att påverka din karriär. Utvecklas på tillväxtresan med oss. Det är du som sätter ribban – sky is the limit!

STOR FRIHET UNDER ANSVAR

STOR FRIHET UNDER ANSVAR
Hos oss får du möjlighet att själv driva ditt arbete! Vi ger stort utrymme för flexibilitet och att få ta ansvar redan från dag ett.

BRA FÖRMÅNER & VILLKOR

BRA FÖRMÅNER & VILLKOR
Vi är det lilla bolaget med det stora bolagets förmåner och villkor. Vi är en trygg och professionell arbetsgivare.

VI VÄXER MED VISAUPPSKATTNING
Alma
"Att få vara del av en tillväxtresa, där ingen dag är den andra lik är en fantastisk möjlighet! Jag lär mig nya saker varje dag och ställs ständigt inför nya utmaningar som får mig att växa och utvecklas. Att få dela bolagets och min egna personliga utveckling med kollegor som sprider glädje och peppar varandra är magiskt!"
Alma Källén
Mikaela
"Jag kom till VisaUppskattning för att få vara med på en spännande resa. Min vardag präglas av utveckling, utmaningar och mycket skratt. Ingen dag är den andra lik, vilket är fantastiskt!"
Mikaela Flennerhag
Hanna
”Jag valde att starta min karriär hos VisaUppskattning och har inte ångrat det en sekund! Det är ett familjärt bolag som erbjuder en omväxlande tillvaro och högt i tak. Vi har en stark gemenskap och där nya idéer och förslag uppskattas och uppmuntras - det tycker jag är utvecklande och kul på riktigt!”
Hanna Forsberg
Ersad
”På VisaUppskattning har jag alla förutsättningar till att utvecklas med fantastiska kollegor och tillsammans skapar vi den perfekta arbetsplatsen. Varje dag erbjuder nya utmaningar vilket gör det roligt och givande att komma till jobbet.”
Ersad Colic
KARRIÄR & UTVECKLING PÅ VISAUPPSKATTNING

Nyfikenhet och utveckling av människors idéer är ledord hos oss på VisaUppskattning! Hos oss kan du jobba och utvecklas inom följande områden:

• Försäljning
• Marknad & Sortiment
• Customer Support
• Systemutveckling
VI VILL ALLTID KOMMA I KONTAKT MED STJÄRNOR!

Skicka en spontanansökan här, kom förbi vårt mysiga kontor på en kaffe eller släng iväg en fråga per e-mail. Elin ser fran emot att höra från er! elin@visauppskattning.se, 0709-961842.