MED VÅR TRIPPELGARANTI KAN DU VARA EXTRA TRYGG - 99.7% NÖJDA KUNDER
FÖR PERSONLIG SERVICE
08-40 02 59 70 ELLER E-POST
Det är 15 december 2017 – Ute är det kallt och mörkt och det är bara några få dagar kvar till jul. På Klarabergsviadukten 63 i Stockholm råder tomtefeber, 5 personer ömsom skrattar, ömsom skakar på huvudet och undrar hur tomten ska hinna runt till alla kunder. Men stämningen är på topp, här arbetar ett härligt team i organiserat kaos mot ett mål om att skapa en service i mästarklass.
Hjärta
Året var 2013!
2013 började vår resa. Att bli det självklara valet för att visa uppskattning och sprida god stämning på kontoret, bland kunder eller kollegor sådär lite härligt och underbart spontant. Detta blev en resa som gått med raketfart framåt och året 2017 blev ett kanonår då vi slog vårt säljrekord från föregående år med totalt 120 000 sålda gåvor fördelat på ca 1 900 företag. Vi arbetar långsiktigt med stora mål och visioner där vi strävar efter ständig utveckling och förbättring.
Glädje, gemenskap och kvalité sammanfattar hur vi arbetar på VisaUppskattning. Det viktigaste för oss är att möta våra kunders önskemål och behov, såväl idag som i framtiden. Därför ställer vi oss alltid frågan hur vi kan göra det bättre. Parallellt med ambitionen att leverera service i världsklass och överraska våra kunder, ser vi till att må bra och ha kul tillsammans. Livet handlar ju inte bara om gåvokort, expressleveranser och chokladpraliner!

Här är vi som gör det
Med en bakgrund som personlig tränare och som nuvarande spinninginstruktör är Alma den som håller kontoret i form och ser till att vi hittar på roliga saker tillsammans! Förutom att svettas i gymmet är det Salsa som gäller, helst hela tiden. När Alma inte tränar eller dansar, gör hon allt för våra kunder, hon löser allt och lite till, tillsammans med Mikaela ser hon även till att vi har marknadens bredaste sortiment av julklappar!
ALMA KÄLLÉN
Kundvård
TFN: +46 (0) 734 33 62 65
e-post
Master of sales – det är David! Med en glimt i ögat och personlig ödmjukhet bär David på en förtrollande förmåga att sälja. Förutom sin passion för försäljning har David även ett intresse för mat, och inte minst för vårt egna chokladsortiment. Det här med tyst läsesal är ingenting för David, var han än går strömmar musiken kring honom.
DAVID STENQVIST
Försäljning
TFN: +46 (0) 736 24 20 42
e-post
Här har vi ett praktexempel på hur man håller tusen bollar i luften samtidigt. Martin har alltid ett headset med tusen knutar i öronen, startar en konversation med en kollega samtidigt som han ringer ett samtal och mailar en kund. När han inte multitaskar på jobbet springer han gärna iväg på ett svettigt yogapass och håll i er: Martins mål 2018 är att stå på händerna!
MARTIN LUNDMARK
Affärsutveckling
TFN: +46 (0) 761 90 51 60
e-post
Mikaela är energikicken själv. Trots att hon startar dagen med ett spinningpass är hon oftast först på kontoret, om det är hennes Celsius eller disciplin hon har att tacka för det, låter vi vara osagt! Hon är gudinnan av post-it lappar som arbetar i organiserat kaos och roddar med våra marknadsföringskampanjer. Förutom att Mikaela tror att det är sommar året runt och traskar runt i sneakers vid -10 är det nog ändå hennes frisyr som drar flest blickar till sig!
MIKAELA FLENNERHAG
Marknadsföring
TFN: +46 (0) 730 24 92 52
e-post
Med Hanna har man sällan tråkigt! Hon förtrollar alla med sin ljuvliga dialekt och sitt goa humör. Det är dock inte dialekten som gör Hanna till en fantastisk säljare, hennes härliga energi och inspirerande personlighet sprider sig såväl till oss på kontoret som direkt till kunderna. Hanna har dessutom tävlat i truppgymnastik, så vem vet - kanske är det hon som en vacker dag lär Martin att stå på händerna!
HANNA FORSBERG
Försäljning
TFN: +46 (0) 730 20 79 26
e-post
Är det MMA som visas på tv är Ersad inte sist med att bänka sig i soffan, vilket är svårt att tro då Ersad är lugnet själv och som inte gör en fluga förnär. Antingen har han en dold talang eller så är det helt enkelt hans lugn som gör honom till en så fantastisk säljare! Ersad är inte bara en säljare i mästarklass, han kan också leverera tips om de bästa hamburgarna på samtliga restauranger i Stockholmsområdet, det ni!
ERSAD COLIC
Försäljning
TFN: +46 (0) 730 25 85 38
e-post
Ola löser allt! Ola är det tekniska geniet som hittills aldrig har sagt – Det går inte. En konstnär som målar i Javascript och HTML och som under sommarhalvåret gärna programmerar i en av sina två pooler. Det vill säga en teknikguru av högsta rang.
Ola Silverplatz
Systemutveckling
TFN: +46 (0) 707 15 51 59
e-post
?
DU?
Vi växer!
Var med och dela vår resa
e-post