Kontorshjälte i jul – 8 julklappar som sätter extra guldkant på vardagen

Klappar ditt hjärta också lite extra när du får nya, häftiga prylar i julklapp? Håller du med om att allt blir lite festligare med riktigt bra utrustning? Kanske funderar du på vad du ska önska dig i julklapp av chefen, eller vad du ska ge kollegorna, om det är du som har ansvaret i år. Sluta fundera – här är årets bästa pryl-lista.

1. En pastaslev som också är en ostrivare

Alla vet att allt blir godare med ost. Så vad är väl mer genialt än en pastaslev som dessutom hjälper dig att graciöst fördela rätt mängd parmesan över din hemlagade carbonara?

2. Ett par lökhackarglasögon

Hur roligt det än är att laga mat, är det tårdrypande att hacka lök. Med dessa utomordentligt stilsäkra brillor minskar du risken för molntäcke i synfältet med 100 %. Briljant!

3. Ett pussel i trä för smarta personer

Här är spelet som kan reta gallfeber på även din absolut lugnaste kompis. Bollen är extremt lätt att ta isär, inte alls lika lätt att sätta ihop. Om du inte slängt den i väggen i ren frustration efter upprepade misslyckade försök, kan du se dig själv som en vinnare.

4. En pizzaklippare med flera funktioner

Funktion 1: Den klipper pizzan i perfekta slices. Funktion 2: Du kan enkelt lyfta den nyklippta slicen till din tallrik. Funktion 3: Det står pizza på den, för att undvika alla missförstånd. Underbart.

5. En minikruka för miniväxter

Skapa liv under lock i ett växthus i precis rätt storlek för dig som har precis lagom gröna fingrar. Inga förkunskaper krävs, så din krydda och vänta tålmodigt medan växtrikets magi fixar resten.

6. En selfielampa till din telefon

Kommer dina selfies aldrig upp till den nivå du skulle vilja? Bra bilder kräver bra ljus – låt denna lampa lysa upp ditt ansikte och förvandla dina dassiga mobilfoton till högklassiga modellbilder.

7. En superkikare för alla tillfällen

Är du fågelskådare eller bara lite nyfiken på grannens nya grill? Den här kikaren fungerar för exakt alla ändamål – att den dessutom väger mindre än din favoritfågels fjäder är bara en fördel.

8. Superprylen som har precis ALLT

Håll i hatten för nu blir det åka av! En till synes helt vanlig lampa, som likt en Transformer kan förvandlas till kompass, karbinhake, kniv, korkskruv, konservöppnare och skruvmejsel. Knappt att du behöver luft att andas och mat att äta efter du berikat ditt liv med detta multiverktyg.

Kan du inte riktigt välja vilken pryl du vill ha mest? Finns det kanske flera klappar som skulle passa till IT-chefen, närmsta kollegan, favoritkunden eller högsta chefen själv? Köp gåvokort till alla istället, så får de själva välja sina presenter ur VisaUppskattnings stora sortiment. Alla nöjda och glada – och du får en massa tid över till att läsa om fler coola och innovativa prylar!

Har du frågor?
Lämna din e-post
så kontaktar vi dig.
Eller ring oss på 08-40025970

Med vänlig hälsning
Mikaela Flennerhag