Guide: Så får du både chefen och kollegorna att älska dig – bli julens hjälte på 5 minuter

Är det din uppgift att lösa julklappar till alla kollegor på kontoret i år? Har du allt annat än tid över och vill ändå bli ihågkommen som julens hjälte som levererade superklappar till alla? Då är det här en guide för dig.

Det är mindre än två månader kvar till julafton och även om det kan kännas som en lång tid är vardagen snart fylld av lussebullar, luciasånger och kvartalsrapporter som ska in före julfesten. Att mitt i allt detta ha tid att styra upp klappar till alla kollegor är inte alltid lätt. För att du ska få saken gjord i tid och sedan kunna fokusera på roligare saker, som att äta pepparkakor och göra snöänglar, har vi satt ihop en liten guide till dig.

Steg 1:

Luta dig tillbaka i kontorsstolen och ta tre djupa andetag. Fundera på vilken glögg du tycker bäst om och kanske om du ska sikta på något härligt nyårslöfte nästa år.

Steg 2:

Tänk igenom exakt hur många anställda ni är på företaget, så du vet precis hur många julklappar du behöver ordna. Ni är 500 personer, alltså 500 klappar.

Steg 3:

Fundera över vilken julklapp du hade uppskattat mest från chefen. Något genomtänkt som kanske blir lite för personligt i slutändan? Nej, enkelt är nyckeln, bäst att satsa på ett gåvokort, en klapp som visar på omtänksamhet och entusiasm men som låter dig välja själv precis vad du vill ha.

Steg 4:

Vänj dig vid tanken på att du kommer vara klar med alla julklappsinköp inom 30 sekunder.

Steg 5:

Gå in på visauppskattning.se, välj hur många gåvokort du vill ha (500 stycken vore ju kanske passande) och klicka på beställ. Vips, så har du fixat perfekta julklappar till alla kollegor, på mindre än fem minuter, utan att behöva röra dig en meter.

Och det bästa av allt: Alla kommer bli mer än nöjda med sina klappar, eftersom de får välja helt och hållet själva, ur ett stort sortiment proppfullt med häftiga prylar, snygga inredningsgrejer, smarta teknikprodukter och mycket, mycket mer.

Klappa nu dig själv på axeln, du har gjort ett bra jobb idag!

Har du frågor?
Lämna din e-post
så kontaktar vi dig.
Eller ring oss på 08-40025970

Med vänlig hälsning
Mikaela Flennerhag