ÄNTLIGEN: Här är årets julklapp – om din kollega själv får välja

Mindre än två månader till julafton, har du koll på vad du ska ge dina anställda? Att hitta den perfekta julklappen är i många fall lättare sagt än gjort. Vissa menar att det är omöjligt. Men nu har svenskarna sagt sitt, de vet vad de vill ha i julklapp.

I slutet av november varje år utser HUI Research, tidigare Handelns utredningsinstitut, Årets Julklapp i Sverige och spänningen innan avslöjandet är alltid lika nervkittlande. Vad ska det bli i år? Listan över saker som tidigare fått utmärkelsen är lång – vi minns nog alla millenniumskiftet när DVD-spelaren var det absolut coolaste, när alla ville ha ett pokerset år 2005, eller fyra år senare när spikmattan var hetare än någonsin.

Den perfekta presenten?

Bettingbolagen har redan börjat spekulera kring vad som blir Årets Julklapp 2018 och även fast det bara är oktober ännu, är det faktiskt dags att börja fundera på vilka gåvor som ska delas ut. Speciellt när det gäller företagsjulklappar. Men hur hittar man den perfekta presenten? Och hur köper man julklappar som passar alla kollegor på kontoret?

Svenskarna har sagt sitt

Att lägga tusentals timmar på att skanna internet efter balla prylar är en idé. Be alla vänner och bekanta om tips är en annan, men risken finns fortfarande att julklappen ändå inte blir perfekt. Men enligt en undersökning utförd av Yougov, finns en lösning precis runt hörnet. Var tredje svensk svarade nämligen att den absolut bästa presenten de skulle vilja få av sin arbetsgivare eller chef är ett gåvokort. Svenskarna älskar med andra ord att välja sina presenter själva.

Kör på ett säkert kort: Gåvokortet

När dina kollegor får välja precis vad de ska få i julklapp blir det alltid succé. De får i lugn och ro kolla igenom det stora sortimentet och klicka hem sin egen julklapp. Den som vill ha en bok köper det, den som samlar dyrt porslin kan investera i det – och den som inte önskar sig något kan skänka sin slant till välgörenhet.

– Att ge något personligt är mycket enklare för ett företag med färre anställda men genom ett presentkort har även större företag en möjlighet att göra detsamma, säger Ann Hermansson, marknadschef på Jernhusen Media, till Resumé.

Snabbt och enkelt

Att fixa snygga gåvokort till alla på företaget är heller varken svårt eller tidskrävande. Idag kan du lösa allt via nätet – välj belopp, hur många kort du behöver och på mindre tre minuter är julhandeln färdig. Enklare än så blir det inte. Läs mer om hur det fungerar och titta igenom vårt stora klapputbud på visauppskattning här!

Har du frågor?
Lämna din e-post
så kontaktar vi dig.
Eller ring oss på 08-40025970

Med vänlig hälsning
Mikaela Flennerhag