5 perfekta julklappar till personen som redan har allt

Att köpa julklappar till någon med en lång önskelista är inte svårt. Det är däremot riktigt klurigt att hitta bra presenter till de som inte önskar sig något. När det gäller kollegor är det också möjligt att de redan har allt de behöver. Tror de i alla fall – här är 5 julklappar ingen väntat sig, men som ALLA uppskattar!

1. Snögubbsklädsel

Om det är något som kan hotta upp en tråkig arbetsdag, är det minsann en rolig outfit. Och visst vore det skojigt om dina redan skojiga kollegor dök upp som snögubbar mitt i veckan? Glöm strumpor och andra trista klappar, här är plagget som exakt alla behöver i garderoben.

2. Bouleset i väska

Att spela boule är något som många drömmer om att göra, men som inte alla vågar säga högt. Låt dina kollegor släppa ut sina rätta jag och svinga exklusiva silverklot som aldrig förr – detta bouleset kommer utan tvekan bli årets höjdpunkt under granen.

3. Brandfilt med flamingos

Kanske inte något som står högst upp på önskelistan hos kollegorna, men desto större anledning att ge bort det i julklapp. Folk som säger att de har allt ljuger, det är nämligen nästan 100 % säkert att de inte har en brandfilt med flamingos. Lovar.

4. Smaskiga delikatesser

Om det är något i livet som vi kan vara absolut säkra på, är det att man aldrig kan ha för många exklusiva delikatesser från Medelhavet. Aldrig. Även den största prylsamlaren på vår jord tackar med glädje ja till en smaskig påse med pasta, oliver och olivpaté.

5. Köttbulletång

Kommer du ihåg den där gången du skulle göra köttbullar och var tvungen att rulla dem för hand? Jobbigt, eller hur? Med denna köttbulletång blir de fullkomligt perfekta utan minsta ansträngning från rullmuskeln. Briljant pryl – och garanterat ingenting som kollegorna väntat sig. Succé!

Svårt att välja? Många klappar som passar kollegorna? Köp gåvokort till var och en så får de själva välja vilken av dessa fantastiska presenter de vill ha – eller kanske något helt annat ur vårt stora sortiment på Visa Uppskattning. Hitta dina favoriter redan idag!

Har du frågor?
Lämna din e-post
så kontaktar vi dig.
Eller ring oss på 08-40025970

Med vänlig hälsning
Mikaela Flennerhag